Csaba a Katlan Tóni egyik teremfőnöke. Hatalmas tapasztalattal a háta mögött támogatja a munkánkat. Odafigyelése, embersége példaértékű. Különösen jártas a borok és italok terén, így ő kapta azt a feladatot, hogy borkészletünk frissítését rendszerint elvégezze és új italokon gondolkozzon a vendégek igényei szerint. Ő az, aki mindig mindenkivel figyelmes és előzékeny, törődik a kollégákkal és még a névnapokat is számon tartja. 

A kedvenc állatai a kutyák és a madarak. Ráadásul nagyon komoly madárismerete van.

Szívesen hallgat rock zenét, jazzt, bluest, de még heavy metalt és alternatív magyar zenéket is. Csaba is igazán #izgalmasansokszinu. Mi sem példázza ezt jobban, mint hogy nincs kedvenc évszaka, azaz minden évszakot szeret, mert így kerek az egész és amúgy meg fő a változatosság.

Kedvenc filmje Az ördög ügyvédje és a könyveket is nagyon szereti. James Jones: Most és mindörökké c. könyve a legkedvencebbje, ha választania kell. Már többször ajánlott és adott kölcsön könyvet nekünk, szeretjük, hogy ilyen széleslátókörű kollégáink vannak.

Az étel, amit bármikor megeszik a fogas roston. Szabadidejében szeret horgászni, kertészkedni és olvasgatni.

Szívesen venne részt pilótakiképzésen. Élete legjobb döntésének azt tartja, hogy elvette feleségül Máriát. A családjáért bármit megtenne.

Hogy Csaba mit szeret a munkájában és miért ezt a szakmát választotta? „Nem én választottam a szakmát, ő választott engem. Bármit megcsinálok, amire megkérnek, sajnos nehezen mondok nemet.”