Nem beszélek zöldségeket!

Vegetáriánus workshop Novotny Antallal, az ételek szerelmesével, a Katlan Tóni Kultúrkonyha tulajdonosával.

Mit tud a zeller? Hogy a legfinomabb spárga? Van-e élet a salátán túl?

2022. április 10-én, vasárnap 14.00-17.00 óra között újra élményfőzős workshop éttermünkben. 

Tóni: „Megrögzött húsevő vagyok, de minden évben kétszer, a böjtben elhagyom a húst. Évről évre, egyre azt látom, milyen jókat lehet enni, milyen izgalmakat rejtenek a zöldségeink.”

 

Ennek az örömteli böjti hedonizmusnak szentelnénk egy estét. Kipróbálva recepteket:
📌 az erdélyi hagyományokból (hódoltság korából ránk maradt recepttel)
📌 polgári finomságokkal a századfordulóról
📌 és könnyű kanyarral India és Indonézia felé is teszünk egy kis kitérőt
📌 hogy a végén kipróbáljunk egy igazi szuperfoodot, a csalánt.

🌐🥦🥬🥑🥕 pár óra alatt körbejárjuk a világot, rengeteg ízzel ismerkedünk meg
👩‍🍳 és miközben elsajátítjuk a műfogásokat
👌 remekül érezzük magunkat.

Programunkat úgy állítottuk össze, hogy minél több ételt mutathassunk be, főzhessünk meg együtt.

Érkezéskor már ízletes előételekkel készülünk, házi limonádénk végig, a program alatt frissíti vendégeinket.

VENDÉGVÁRÓ finger food FALATOK:

📌 Babos zakuszka
📌 Zsidó tojás – vegetáriánus változat
📌 Zöldfűszeres töltött tojás
📌 Spárgakrém fekete kenyéren
📌 Bulgur sok zöldséggel, korianderrel

Alkoholos italok – jóféle házi pálinkák – helyben vásárolhatóak (a jegy ára nem tartalmazza).

Létszám: legfeljebb 30 fő.

A program ára vacsorával és alkoholmentes italokkal: 12 500 Ft/fő (tartalmazza a főzőprogram során feltálalt hideg falatok és a közösen elkészített főételekből álló menüsor árát, valamint a workshopon való részvételt is).