Köszönjük, hogy ennyien vágytok a Katlan Tóni-élményre és foglaltok asztalt még az utolsó napokban hozzánk. Nem nagyon akarjuk ezt szépíteni – le is írtuk nektek, hogy az étterem zárásának egyik nagyon erős oka az óriási munkaerőhiány. Nagyon kevesen vagyunk és bár hatalmas lendületet adott az a sok szeretet, amit az elmúlt héten tőletek kaptunk és csodás, hogy ennyien jöttök hozzánk, a megnövekedett forgalom miatt vannak nehézségeink a kiszolgálásban és ezt biztosan többen is éreztétek az elmúlt hétvégén. Köszönjük a türelmeteket és a töretlen kedveteket, hogy ennek ellenére is ennyien érkeztek hozzánk! Mi mindent megteszünk, hogy jó emlékekkel zárhassunk és hálásak vagyunk, hogy időt tölthetünk veletek.

A telítettség miatt főként a következő másfél hét hétköznapjaira tudunk még foglalásokat felvenni, de akad még néhány asztal a hátra lévő hétvégi napokra is.

Kérjük, hogy a foglalásnál az alábbiakat vegyétek figyelembe:

☝️ 2022. június 18. (szombat) – 13.00 óráig tudtok asztalt foglalni hozzánk és 15 órától zártkörű rendezvény miatt zárva leszünk (szabad asztalok még korlátozott számban elérhetőek)

☝️ 2022. június 19. (vasárnap) – ebédidőben már csak néhány asztalunk szabad, vacsorára még tudtok asztalt foglalni, aznap 19.00-ig vagyunk nyitva esti rendezvény miatt.

☝️ A június 20-i héten keddtől- péntekig a szokott nyitva tartással várunk benneteket.

☝️ Ezt követően családi és céges rendezvényekre tudtok ajánlatot kérni és helyet foglalni hozzánk (amiket bármilyen helyszínen lebonyolítunk nektek), illetve eseményeinkkel (tervezetten sörvacsorákkal, borvacsorákkal, koncertekkel) is meglepünk majd titeket olykor-olykor. Ezekről Facebook oldalunkon és weboldalunkon adunk majd hírt nektek.

Szeretettel várunk titeket! 

A Katlan Tóni KULTÚRKONYHA Csapata