Laura egy igazi neutroncsillag. Ezt az elnevezését Tónitól kapta (ki mástól) és szereti! Laura a kontrolling és a számlázás nagymestere a cégen belül. Bármilyen összegubancolódott csomót, régi sztorit kinyomoz, felgöngyölít, kikutat és megtalál. Tehát felrobbantja a megoldhatatlant és aztán csodás módon ki is bogozza és onnantól tádááám…..mindenki érti. Egy varázsló. Istenigazából Laura nélkül most nem tartanánk, ahol tartunk. Lelkében ugyan kicsit lázadó – ami hasznos tulajdonság, amikor világot akarunk váltani – az igazságérzete hatalmas, a kitartása irigylésre méltó, a munkában odaadó és a céghez maximálisan lojális és ráadásul lelkes.

Kedvenc állata a kutya és közben két gyönyörű macska büszke tulajdonosa….közben meg a takarítás a hobbija. Ki érti ezt?:-)

Imádja a Reszkessetek betörők első és második részét. A kedvenc étele, amit bármikor megenne az a húsvéti menü: sonka és tojás.

Kedvenc évszaka az ősz, mert akkor olyan jól lehet öltözködni?. Hát igen, Laura híres a különleges egyberuháiról, amik mindig követik a megfelelő évszakot. És képzeljétek, nála a képernyő háttere is mindig az aktuális évszaknak és ünnepkörnek, hangulatnak megfelelő….bámulatos.

„Sosem szoktam unatkozni a munkám során. Változatos és izgalmasan sokszínű”.

Laura élete legnagyobb kihívása és legjobb döntése az volt, amikor 19 évesen Angilába költözött. Egyedül.

Egy titok, amit kevesen tudnak róla és mi is rácsodálkoztunk, hogy versenyszerűen táncolt! Alig várjuk, hogy megmutassa egyszer ezt a képességét is!