Máricus 21. 18.00 – Nagy Gergely GERO a Malomban!

Nagy Gergely GERO sokszor járt már a Malomban rendezvényeken, alig várjuk, hogy étterem vendégeinknek megmutassa finom zenéjét, egyedi hangzásvilágát.

GERO Vácon született, ott kezdett zongorát tanulni. Klasszikus zongorai tanulmányainak elvégzése után egyedi zenei stílusát a blues, a latin és a jazz irányzatok határozták meg. Később az akusztikus hangszerek hangzásvilágát ötvözte a modern elektronikával, különleges stílusa által hamar megismerték a nevét. Szerzeményei számos hazai és nemzetközi kiadványon szerepelnek lounge, deep house stílusban. Első szerzői albuma 2003-ban jelent meg ‘Déjà Vu’ címmel,  megjelenésekor a hónap lemeze lett.

Ezen az albumon található az a két dal ami meghozta az áttörést zenei életében a ‘Déjà Vu’ és a ‘Costa del Sol’. Utóbbi megjelent a ‘Ritmo de Bacardi’ válogatáson, valamint önálló bakelit lemezen is. Deutsch Gábor ‘Anorganik’ által készített remix pedig az év remixe lett a megjelenés évében. A ‘Déjà Vu’ című számának köszönhetően figyeltek fel rá Svájcban és jelent meg második albuma (P.5 címmel), valamint a tengerentúlon is ismertté vált (Japán, USA). Ezzel egyidőben rendszeres külföldi felkéréseknek tett eleget Németországban és Svájcban. A ‘Gero Live’ néven ismert koncertjein saját szerzeményeit adja elő zongorán. Jelenleg is együtt dolgozik számos hazai és külföldi DJ-vel és előadóval, a rádiók is szívesen játsszák a dalait.

Aki szívesen megismerkedne GERO magával ragadó zenei világával, látogasson el hozzánk a Malomba március 21-én.

Asztalfoglalás: 06203152222